DöNER & ZO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1135 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Döner & Zo. Meer weten? Ontdek meer

22 feb 2024 om 6:37 De kapsalon kalf was niet echt lekker. Vlees was wat taai en er zat veel vet aan. Turkse pizza was heerlijk, vers. Beide waren wel.goed warm bij aankomst en de bezorger een hele vriendelijke gozer
21 feb 2024 om 20:54 Had een fout gemaakt met bestellen, had afhaal aangeklikt in plaats van bezorgen, na een telefoontje is de bestelling netjes bezorgd en het eten was echt super! Aanrader!!!
11 feb 2024 om 19:30 Lekker eten maar voor een kapsalon van meer dan 10€ verwacht ik wel wat meer dan 3 druppels knoflooksaus. Dat zou toch wel beter moeten kunnen.
3 feb 2024 om 21:51 Eten koud en taai. Slechte ervaring. Jammer!
2 feb 2024 om 19:02 Bedankt. Lekkere en snelle
21 jan 2024 om 13:15 Eten was goed maar bezorging duurde lang
15 jan 2024 om 20:03 Het eten was goed, alleen het bezorgen duurde wel heel lang vooor een maandagavond. Normaal gesproken duurt het nooit zo lang.
13 jan 2024 om 20:33 Eten beetje lauw
13 jan 2024 om 1:07 Tijd van bezorgen was prima. Smaak is heel erg goed, alleen was de patat koud. Voor dit bedrag verwacht je dat je wel vol zit, dat is niet het geval. Voor dit bedrag bestel ik hier niet meer.
11 jan 2024 om 19:09 Een turkse pizza / middelgrote kapsalon tegenwoordig 13 euro kosten? Ik snap dat er inflatie is maar dit is wel heel erg. 4 euro voor een koud patatje mayo, waar de mayo niet wordt geleverd... Belachelijk weinig saus. Volgende keer ergens anders.
7 jan 2024 om 11:49 Supersnel en lekker eten
4 jan 2024 om 20:30 Het eten was heerlijk